Графік роботи колл-центру:

Пн-пт: 09:00-18:00
Сб: 09.00-15.00
Нд: вихідний

Написати
експерту

Свічки запалення NGK

30.06.2017
Сучасний бренд NGK заснований на початку XX століття, точніше у 1919 році, хоч і під іншою назвою. Сучасне ім'я компанія NIPPON GAISHI KAISYA (з англійської «японська ізоляторна фабрика») піднесла лише у 1936 р. На території Європи перше представництво було відкрито у 1975 році (в Лондоні). На територіях країн СНД, продукція бренду почала розповсюджуватися лише 1996 року. На той час свічки запалення NGK , виробник яких мав гідну репутацію, вже з успіхом підкорював ринок провідних технічних концернів.
Сучасна NGK свічка на ринку представлена та прославилася завдяки двом основним модельним лінійкам:
V-Line (до серії входить до 40 моделей), основна особливість даної серії - V-подібний розріз, який помітно збільшує продуктивність згоряння горючої суміші. Також V-Line включає моделі з платиновими та іридієвими напайками;
LPG LaserLine – це серія спеціально розроблена під двигуни, що працюють на природному газі. Підвищена теплостійкість, висока температура іскри та оптимальний проміжок між електродами забезпечують максимальну продуктивність роботи на газі.

Питання як вибрати автомобільні свічки NGK і не потрапити на підробку, більш ніж актуальне, тому що фальсифікована продукція найбільше випускається саме під уславлені марки, які мають попит і популярність. Існує ряд простих, але дієвих деталей, які можуть точно вказати чи це оригінальна свічка запалювання NGK, чи ні.

Серед таких прийме такі:
  • Ідеально гладка поверхня ізолятора;
  • Зняти кільце ущільнювача дуже складно, воно туго напресоване на цоколь свічки;
  • Маркування виконано чотирирозрядним кодом на цоколі (металевій частині);
  • Завжди чистий наконечник електрода;
  • Абсолютно не прокручується гайка клеми;
  • Цокольна різьба виконана ідеально (виробник особливо ретельно контролює її якість).

Для того щоб вдало купити свічки NGK, можна використовувати одне з трьох рішень:
  • Якщо на автомобілі вже стояла продукція бренду, достатньо викрутити їх та придбати в точності такої самої моделі;
  • Можна підібрати свічки запалювання самостійно, використовуючи сайт компанії NGK (потрібно знати низку параметрів для підбору);
  • Звернутися до фахівців АвтоПротекту, де допоможуть визначити оптимальний варіант для кожного двигуна.
Оригінальні свічки NGK купити і не боятися підробок, можна в магазині АвтоПротект. Компанія є офіційним дилером провідних виробників ринку, тому вся продукція, що пропонується, має гарантію якості.
© 2010-2024 Autoprotect.ua - Автозапчастини, Автомагазин і СТО |
У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних