Графік роботи колл-центру:

Пн-пт: 09:00-18:00
Сб: 09.00-15.00
Нд: вихідний

Написати
експерту

НОВИНКА! Косметика для догляду за автомобілем Turtle Wax Hybrid Solutions

11.06.2021
Зазвичай під «керамікою» маються на увазі матеріали, виготовлені з глини та піску (кремнію). Вплив високих температур провокує зчеплення молекул в речовину підвищеної твердості. Так, наприклад, роблять глиняні горщики чи скло. Засоби догляду за автомобілем Turtle Wax Hybrid Solutions – це не зовсім кераміка у прямому значенні цього слова. Але в їхньому складі є кремнійорганічні полімери, що містять SiO2 або кремнезем, з якого виплавляють скло.

У догляді за автомобілем керамічні матеріали допомагають досягти скляної гладкості та блиску кузова. Вони підвищують твердість покриття та його стійкість до пошкоджень у 3 рази, а прозорість – до 25%. Зміст керамічної складової, SiO2, у складах не більше 0,5%. Це оптимальна кількість. Збільшення призводить до погіршення властивостей складу, його стає складніше рівномірно розподілити та видалити за необхідності.

Фахівці компанії з метою оцінки ефективності продуктів використовують спеціальний протокол тестування, що дозволяє імітувати експлуатацію транспортного засобу в реальних умовах. Вивчається вплив вологості, очищувачів та інших хімічних речовин, зміни температур тощо. Експерименти показали, що засоби Hybrid Solutions захищають поверхню авто від 6 місяців до року при щоденному використанні із середньостатистичним пробігом.

Порівняння під час тесту з продуктами конкурентів порівнянної якості та цінової категорії довело беззаперечну перевагу лінійки Turtle Wax Hybrid Solutions. Вони не тільки відштовхують воду та бруд, а й захищають від впливу дорожніх реагентів та солей, кислотних дощів, паливно-мастильних матеріалів та інших технічних рідин.

Кошти Turtle Wax Hybrid Solutions виробляють на водній основі. Ідеальні умови для їх використання – температура 10 - 21°C та вологість до 50%, можливе застосування при t°C до 30 градусів та вологості не більше 65%. Це дозволить отримати рівний шар керамічних частинок, отже, надійне блискуче покриття. Продукти лінійки можна використовувати як окремо, так і в комплексі, для досягнення кращого результату. Вони поєднуються з будь-якими поліролями, посилюючи та доповнюючи їхній ефект. Також раніше нанесені речовини можна видалити та повністю замінити їх керамічними для отримання максимально гладкого та стійкого покриття.


© 2010-2024 Autoprotect.ua - Автозапчастини, Автомагазин і СТО |
У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних