Графік роботи колл-центру:

Пн-пт: 09:00-18:00
Сб: 09.00-15.00
Нд: вихідний

Написати
експерту

Як працюють Ревіталісти ХАДО?

29.09.2014

- склад, що працює на процес зростання/відновлення нового покриття у місцях тертя. Це природний матеріал, тобто затверділа в місцях тертя (при високих температурах) металокераміка, яка вдесятеро міцніше сталі.

Хімічний концерн ХАDО єдина у світі компанія, яка змогла поєднати на молекулярному рівні ревіталізант (металокераміку в рідкому вигляді) разом з олією, мастилами та гелями. Звідки і така «сила» від використання всієї лінійки продукції, що містить ревіталізант. Продукція не має аналогів, тому що поряд зі звичайними завданнями виконує ще й надзавдання: лагодити і захищати механічні агрекати шляхом покриття металокерамекою поверхні в місцях тертя. І не важливо, чи автомобіль, мототехніка, водна техніка або підшипник у побутовому фені.

Явище «ревіталізації», яке стало технологічним проривом в експлуатації сучасної техніки, було відкрито у 90-х роках. Це власна розробка концерну ХАДО (Харківський Авто Дім), та все вірно – предмет нашої гордості, дорогі українці. На сьогоднішній день технологія ревіталізації відома у всьому світі. Її опис внесено до підручників з трибології, а високоякісні та ефективні продукти, що містять ревіталізант, можна зустріти на полицях магазинів у всьому світі.

Буквально минулого року (2013 р.) було відкрито перше офіційне представництво навіть у Китаї.

Під впливом навантажень у зоні тертя відбувається руйнування поверхневого шару деталі. Атоми металу відриваються з поверхні та йдуть у мастильний матеріал. При перевантаженні можуть відриватися цілі родини атомів - кластери. У моторному маслі, що відслужило, може знаходитися до 3 грамів металу, а втрата 60 грамів є вже непоправною для двигуна. Знос призводить до падіння потужності та компресії, значних шумів, підвищення рівня СО та НС у вихлопних газах.

Тепер внесемо в мастило/масло ревіталізант. З нею він надійде до зони тертя, де виступить каталізатором зростання нової поверхні. Ревіталізант викликає процес поглинання вуглецю поверхневим шаром, у результаті утворюються карбіди металу.

За участю карбідів і частинок металу, що перебувають у мастильному матеріалі, зіпсованих з робочих поверхонь, у зоні надлишкової енергії формується новий захисний шар

На завершальному етапі завдяки дифузії (фізико-хімічний процес проникнення молекул однієї речовини в іншу при терті або при з'єднанні ідеально відполірованих поверхонь) захисного шару в метал утворюється суперміцне (металокерамічне) покриття з унікальними експлуатаційними властивостями.

. . Причому вміст вуглецю досягає свого максимуму біля поверхні, перетворюючи її на алмазоподібну плівку. Таким чином, в результаті ревіталізації досягається практично досконале зміцнення, запорука підвищеного ресурсу: надміцний поверхневий шар на м'якій основі.

. Це не диво присадка з незрозумілим набором «унікальних технологій», як люблять рясніти багато маловідомих виробників.

це запорука довговічності та надійності ваших механізмів. Зверніть увагу на та з ревіталізантом.

© 2010-2024 Autoprotect.ua - Автозапчастини, Автомагазин і СТО |
У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних