Графік роботи колл-центру:

Пн-пт: 09:00-18:00
Сб: 09.00-15.00
Нд: вихідний

Написати
експерту

Технологія Molygen від Liqui Moly

04.10.2017
– це назва однієї з останніх розробок провідного бренду моторних масел та присадок. Ця лінійка включає асортимент присадок і масел для чотирьох і двотактних двигунів. Необхідність у новій розробці виникла в силу екологічних вимог, яким все більше приділяють увагу і які навіть починають «диктувати правила гри», обмежуючи виробників у використанні окремих компонентів та хімічних речовин, таких як фосфор та сірка тощо. При цьому оновлена формула олії Liqui Moly враховує передові технології нейтралізації відпрацьованих газів.
Крім того, тиха революція у світі автомобілебудування задала новий ритм інженерам та поставила нові вимоги до силових установок. Моторам висуваються вимоги підвищеної стійкості під граничними навантаженнями. Відповідно питання захисту деталей від прискореного зносу стало як ніколи актуальним. І це завдання може вирішити якісне моторне масло.


Лінійка оновлених продуктів від Liqui Moly включає ряд моторних масел зі стандартною і зниженою в'язкістю, а також нову захисну присадку. Продукція повністю останнім європейським вимогам екологічності та продуктивності роботи двигуна:
  • Знижена в'язкість;
  • Сумісність із складами нейтралізаторів відпрацьованих газів;
  • Максимальний захист двигуна при екстремальних навантаженнях;
  • Високі миючі властивості.
Нова захисна присадка Liqui Moly лінійки Molygen працює за технологією Molecular Friction Control, що базується на високотемпературному легуванні поверхонь, що труться. Включення іонів вольфраму вступають у реакцію при високій температурі, утворюючи захисний шар на поверхнях деталей. Така «напайка» має більш рівну поверхню, забезпечує мінімальне тертя (MFC-технологія) та зберігає стійкість при теплових навантаженнях. Захисний шар зберігається на 50000 км. пробігу.

  • Сумісність з будь-яким маслом доступним у продажу;
  • Повністю розчиняється у маслі;
  • Знижується споживання палива;
  • Помітно зростає мотор-ресурс двигуна;
  • Забезпечує плавність роботи двигуна.
Оновлена лінійка змащувальних матеріалів від Liqui Moly може використовуватись у двигунах європейського, американського, японського та вітчизняного виробництва. Склади тестовані на моторах з турбо надувом, що працюють в екстремальних режимах. Олія забезпечує стабільну роботу при нестабільній якості палива та застосуванні біологічного палива. Liqui Moly Molygen на даний момент містить рішення для легкових автомобілів, позашляховиків та легких вантажівок.
© 2010-2024 Autoprotect.ua - Автозапчастини, Автомагазин і СТО |
У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних