Графік роботи колл-центру:

Пн-пт: 09:00-18:00
Сб: 09.00-15.00
Нд: вихідний

Написати
експерту

Очисники для двигуна За та Проти

26.11.2014
Очищувачі двигуна (або очищувачі карбюратора, очищувачі камери згоряння, очищувачі клапанів, очищувачі інжектора двигуна). Вся перерахована хімія служить для однієї мети - очистити двигун шляхом видалення бруду, нагару, які перешкоджають роботі двигуна на повні груди.
Найчастіше виробники хімії даного напряму застосовують, не застерігаючи цього у складі, висококонцентровані миючі добавки промислового використання. Дана порода хімії застосовується виготовлення товарних палив.



Легкість та доступність у використанні. Купив – залив у паливний бак та поїхав. Хочемо відзначити високу ефективність здебільшого. Мотор поступово очищається, що не може не позначитись на його пожвавленні. Відчути прогрес можна вже через пару сотень кілометрів і він буде дуже відчутним.



Вкрай небезпечно застосовувати будь-які очищувачі у дуже забрудненому моторі. Найбільша помилка, це при покупці бу авто відразу прагнути почистити все і скрізь! Чистка це добре, але робити це потрібно поступово і дуже обдумано. А суть у тому, що вимитий бруд потрапляє в паливну систему, паливний фільтр, паливні елементи живлення двигуна, що призводить до закупорки та виходу з ладу. Можна припускати, що після застосування промивок для двигуна може короткочасно впасти потужність і збалансованість двигуна, пропасти легкий пуск та поява чеків (лампа несправності двигуна на панелі приладів). Тут треба бути дуже уважним, панікувати не варто, а лише стежити за ситуацією. Якщо покращень після 100-300км не відбулося, тоді краще звернутися на сервіс. Розкид по пробігу дається введення відмінності хімії, саме різниці концентрату, що промиває. Найбільш грамотним кроком після застосування хімії даного типу буде заміна паливного фільтра.



Насамкінець, згадаємо прислів'я "пізно пити боржомі", яке в даному випадку неймовірно доречне. Є два правила, які ми вивели дуже давно і не перестаємо повторювати наших клієнтів. Будь-яку автохімію необхідно використовувати строго дотримуючись інструкцій і друге - використовувати тільки там, де в цьому є сенс і тільки тоді, коли в цьому є сенс і необхідність.
Дамо слушну пораду, введу безліч брендів на сьогоднішній день, варто довіряти винятково найбільш популярним, цей той рідкісний випадок коли справа не в маркетингу а в «перевіреності» бренду, яким користуються автолюбителі дуже давно. Невелика переплата за історію та довіру компанії може з більшою ймовірністю гарантувати успіх від використання.


Якщо у вас залишилися питання, ви можете поставити їх по телефону або у відгуках про товар нашим консультантам. Нагадаємо, що купити автохімію для промивання масляної системи та двигуна можна у нашому автомагазині Автопротект із доставкою по всій Україні.
Вдалих покупок.
© 2010-2024 Autoprotect.ua - Автозапчастини, Автомагазин і СТО |
У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних