Графік роботи колл-центру:

Пн-пт: 09:00-18:00
Сб: 09.00-15.00
Нд: вихідний

Написати
експерту

Дефлектори вікон користь чи шкода?

18.08.2017
Дефлектори вікон – це спеціальні молдинги на рамки дверей, виготовлені з ABS-пластику, вони ідеально та точно повторюють форму дверей. У чому перевага вітровиків? Потрапляючи в дощову погоду, більшість води з брудом, яка забирається двірниками з вітрового скла, здувається на дверне скло, залишаючи після себе розлучення.

Це спричиняє погіршення бічної видимості. Присутність вітровиків на автомобілі дозволить скоротити кількість бруду на бічних шибках.

Вітровики вікон, при відкритих вікнах, дозволяють позбавити водія та пасажирів від попадання води, снігу та бризок від зустрічних автомобілів. Відкривши вікна, можна позбавитися від запотівання вікон і зайвої вологості в салоні. Під час руху, дефлектори вікон дають можливість покурити, що немало важливо для курців, перешкоджають зворотному задування диму або самого попелу в салон автомобіля потоком зустрічного вітру. Також дефлектори вікон часто використовуються у тюнінгу автомобілів. За допомогою дефлекторів вікон Ви надаєте Вашому автомобілю унікальність та сучасний стиль, а також підкреслите дизайн автомобіля.

Найкращим рішенням у процесі підбору вітровиків буде звернутися до фахівців «Автопротект», які допоможуть підібрати оптимальне рішення під усі ваші вимоги, ми виконуємо постачання безпосередньо від виробника.
© 2010-2024 Autoprotect.ua - Автозапчастини, Автомагазин і СТО |
У вашому кошику
Корзина пуста
Зачекайте
Триває завантаження данних